backstagewerk

Verzetten van afspraken wegens backstagewerk.

In de afgelopen jaren heb ik veel tijd en aandacht besteed aan het volgen & geven van nationale en internationale trainingen en backstagewerk & fashionshows.  Daardoor ben ik nu op hoog niveau trainer voor Kevin Murphy Nederland,  en zit ik in het internationale team van Kevin Murphy als sessionstylist – waarvoor ik veel wordt gevraagd bij verschillende nationale en internationale fashionshows/backstagewerk.

De deelname aan deze fashionshows en backstagewerk probeer ik uiteraard zo goed mogelijk vooraf te plannen en mijn online agenda daarvoor dicht te zetten maar deelname word regelmatig pas enkele weken vooraf gevraagd.

Om die reden moet ik van tijd tot tijd wat afspraken verzetten. Ik probeer hier altijd op korte termijn een oplossing voor te vinden en werk ik vaak extra dagen om dit mogelijk te maken. Ik begrijp dat het ongemak met zich meebrengt, waarvoor mijn verontschuldigingen, maar ik hoop met deze achtergrond voor enig begrip. Uiteraard mijn grote dank voor je flexibiliteit.

Mocht je het leuk vinden om een indruk te krijgen van het backstagewerk wat ik zoal doe (en waarom je afspraak verzet wordt), op mijn website en instagram staan foto’s.

 

groet,

Koen
HÁZ