VERANDERINGEN

Beste Klant,

We zitten in een periode die invloed heeft op van alles en iedereen.

Ook voor mij en de salon zijn er in de afgelopen tijd dingen veranderd. Natuurlijk door de situatie omtrent corona, maar ook ben ik sinds een tijd bezig met het verzorgen van trainingen voor Kevin.Murphy en (internationaal) backstage werk.

Het werk in en buiten de salon geeft mij een goede balans binnen mijn vak en daarom geef ik hier ook een deel van mijn aandacht aan. Het mooie hiervan is dat alles wat ik buiten de salon doe ik natuurlijk ook weer terug neem naar de salon en naar jou.

Deze ervaringen, de situatie en de nationale en internationale trainingen die ik heb gevolgd maken een nieuwe benadering nodig, en zorgen er dan ook voor dat mijn prijsberekening en openingstijden gaan veranderen. Misschien ben je het al tegengekomen op deze vernieuwe website.

Deze verandering gaan in vanaf december. Je kan ons mailen wat dit jou voor jou betekend.

Naast dat veel digitale communicatie en administratie reeds van mij zijn overgenomen is het het plan om binnenkort iemand erbij te hebben in de salon. Dit zal meer flexibiliteit in mijn agenda geven en zorgen dat jij sneller geholpen kan worden.

Ik hoop je snel te zien in de salon.

Groet Koen

Let’s Talk